Meer weten?

Voor (technische) vragen,
neem contact op met:

Maurice Custers

Product Manager
tel: +31 (0)6 - 51 79 82 70
email: mcusters@varidoors.nl


Bijzonder schuifdeursysteem voor een bijzonder project

 

 

Samen Aangenaam Ouder Worden ontwikkelt woningen waar ouderen altijd kunnen blijven wonen. De luxe, levensloopbestendige woningen stellen ouderen in staat op veilige, aangename wijze en zo zorgeloos mogelijk ouder te worden in een van de woon-ontzorgresidenties. De huurder beschikt gegarandeerd meteen ook over alle gewenste aandacht. Op dit moment worden op 11 locaties binnen Nederland concrete plannen ontwikkeld en worden ruim 30 locaties onderzocht.

Vari-Doors ontwikkelde een speciaal dubbeldeurs-schuifdeursysteem dat ervoor zorgt dat de deuren nooit in de weg staan en altijd een veilige en toegankelijke verbinding tussen slaap- en badkamer bieden. Het dubbeldeurs-schuifdeursysteem wordt in het plafond opgenomen, maakt het mogelijk een tillift te laten kruisen en de schuifdeuren demontabel te houden. Dit alles om het totale zicht op het tilliftsysteem zo min mogelijk in beeld te hebben.

Om bewoners een blik te geven op wat ze mogen verwachten, wordt een demo woning geplaatst.
Een mobiele unit, vlak bij de bouwplaats, waar potentiële toekomstige bewoners een appartement kunnen bekijken en ervaren.
Een belangrijk aspect is dat de woningen ruim worden opgezet en toegankelijk zijn.

Vari-Doors dubbeldeurs-schuifdeursysteem met tillift

Opdrachtgever : Samen Aangenaam Ouder Worden, Arnhem
Architect : Huibers & Jarring Architecten, Veenendaal
Aannemer: Kuiper Arnhem bouw en ontwikkeling, Arnhem